Pon. pro 4th, 2023

Povijest

Dvadeset jedna godina od osnivanja krovne organizacije našičkog športa ! 

Dana 20.ožujka 1998.godine, a temeljem Zakona o udrugama i Zakona o športu, odlukom športskih udruga i klubova koji su činili Savez športova grada Našica nastala je Zajednica športskih udruga Grada Našica. Istovremeno, odlukom Skupštine, Zajednica je postala i članica tadašnje Zajednice športskih udruga i saveza Osječko-Baranjske županije. U Izvršni odbor izabrani su Hrvoje KNEŽEVIĆ (predsjednik), Drago Trnka, Ivica Pintarić, Borislav Nikolić, Miljenko Ljubić, Damir Mijić i Srećko Sobodić, koji je 23. travnja imenovan za glavnog tajnika (volontera). U Nadzorni odbor izabrani su Miroslav Božinović, Zoran Horvat i Zvonko Herceg.

Na prvoj izbornoj skupštini koja je održana 4.ožujka 2002.godine u Izvršni odbor izabrani su Hrvoje Knežević (predsjednik), Drago Trnka i Josip Pavlus (dopredsjednici), Ivica Pintarić, Damir Mijić, Miroslav Božinović i Josip Stanić. Članovi Nadzornog odbora bili su Miljenko Ljubić (predsjednik), Mirko Korbar i Damir Kovačević.

Temeljem ostavke predsjednika 14.listopada održana je izvanredna izborna skupština na kojoj je za predsjednika izabran Josip PAVLUS dok su Damir Mijić (dopredsjednik), Drago Trnka, Miroslav Božinović, Ivica  Pintarić, Josip Stanić i Velimir Trošelj članovi Izvršnog odbora. 

Redovita izborna skupština održana je 20.ožujka 2006.godine. U Izvršni odbor izabrani su Josip PAVLUS (predsjednik), Drago Trnka i Velimir Trošelj (dopredsjednici), Ivica Pintarić, Josip Stanić, Damir Mijić i Miroslav Božinović. Promjene su se dogodile i u Nadzornom odboru u kojem su Miljenko Ljubić (predsjednik), Mirko Korbar i Vanja Prošić.

Dana 26.ožujka 2010.godine održana je četvrta izborna skupština na kojoj je Josip PAVLUS izabran za predsjednika, Krešimir Kašuba i Drago Trnka su dopredsjednici a Ivica Pintarić, Velimir Trošelj, Josip Stanić i Nikola Antolović članovi Izvršnog odbora. U Nadzornom odboru su Mirko Korbar (predsjednik), Miljenko Ljubić i Miroslav Čavarović.

Peta jubilarna skupština održana je 31.ožujka 2014.godine. Predsjednik je i dalje ostao Josip PAVLUS, Marko Sertić i Ana Zupčić su dopredsjednic,i a Milan Zubak, Josip Stanić, Dražen Ibriks i Hrvoje Šleder članovi Izvršnog odbora. Članovi Nadzornog odbora su Stjepan Konjetić (predsjednik), Miljenko Ljubić i Mirko Korbar članovi.

Iznenadna i neočekivana smrt predsjednika Josipa Pavlus bila je razlogom održavanja izborne skupštine koja je održana 23.listopada 2017. godine. Za predsjednika je izabran Nikola Vercingetoriks ANTOLOVIĆ dok su Ana Zupčić i Marko Sertić dopredsjednici, Ivan Nekić, Vanja Prošić, Siniša Solar i Milan Zubak su članovi Izvršnog odbora.  Nadzorni odbor radi u sastavu Ana Kalman (predsjednik), Mirko Korbar, Stjepan Konjetić, Karlo Kanis i Miljenko Ljubić.

Dužnost glavnog tajnika od 23.4.1998. godine povjerena je Srećku Sobodiću koji taj posao obavlja volonterski.  

Kalendar

prosinac 2023
P U S Č P S N
« stu    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031